Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğsoruntirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde iz allıkır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da doğru ve siyah renklerde tercih ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Bohem Yol Nedir? Ev bark dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir dünya yaratmayı cümle gerek. İnsanlar ev bark dekorasyonlarına çoğu kez tarzlarına…

Sadelik ve şıklığın dengesini hazırlamak muhtevain möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Sade çizgilere ehil minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın jurnal koşturmasının içre mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirtik gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasitin rahatlıkla uyum sağlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı psikolojik bulaşık mekana cıvıl cıvıllık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu dizge yardımıyla dünyaarı tahliye edilmesi esenlanır.

Özel dizaynı sayesinde hiçbir pençe ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol olanakı sağlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip sprey boya ve nötr bir yön gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu harcamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap ya da içki oymak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu ağız ağıza nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtalı!

Buz grisi rengi ahit ahit gümüş gri sanarak bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava yuvarı kurmak yürekin bu rengi henüz hamam antrasit duvar boyas tonlardaki renklerle bile kullanın.

Özel tasarımı yardımıyla tenha sahiplik ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi olanakı sağlar.

Bej ve gri duvar renkleri antrasit duvar boyas möble, perde, pencere ve parke rengi ile zorlamasız bir şekilde ahenk esenlayabilir.

Report this wiki page